Вентилатори с доказано качество

Изключително надеждни и  универсални в своето приложение. Те са проектирани да работят в различни индустриални среди и са изградени с високи стандарти за надеждност и издръжливост.

30+

Години опит на пазара

100%

Гарантирано качество

3

Години гаранция

100%

Произведено в България

Вашите удобство и сигурност са приоритет за нас

Продуктите ни са висококачествени и подходящи за разнообразни индустриални нужди. С над 30-годишен опит в проектирането и производството на вентилатори, ние предлагаме точно това, от което се нуждаете.

Иконка клиентско обслужване

Внимание към всеки клиент

иконка за удължена гаранция

Възможност за удължена гаранция

Иконка за заявени параметри

Проектиране по заявени параметри

Иконка за качество и надеждност

Високо качество  и надеждност

Иконка за доставки

Бързи и навременни доставки

Иконка за конкурентни цени

Качествени услуги на конкурентни цени

Историята на Ковент-Клима

Началото

КОВЕНТ-КЛИМА ООД проектира и произвежда вентилатори повече от 30 години. Нашата семейна компания е основана от Стефан Костов през месец август 1990 г Началото е поставено в гр. Бургас със създаването на малка еднолична фирма, само с четирима служители. Компанията разработва и конструира вентилатори, а възлага тяхното производство на други организации.

Основаване на Ковент-Клима

Прогрес

Компанията разработва и конструира вентилатори, а
възлага тяхното производство на други организации.
Няколко години по-късно поради нарастване на броя на разработените модели, фирмата се преструктурира в ООД и започва самостоятелно производство на своите продукти.

Тогава нашите цели бяха прости: да осигурим качествени и надеждни продукти, отлично обслужване, конкурентни цени и опитен персонал, който да задоволи нуждите на нашите клиенти. Те оставатнепроменени и днес.

Ремонт на климатик

Призвание

Ние сме семейна компания, който се стреми да произвежда висококачествени и надеждни промишлени вентилатори и продукти. Отличното обслужване, почтеността, навременната доставка и конкурентните цени са крайъгълните камъни на нашата бизнес философия.

Жена инженер до климатик

Цел

Да бъдем предпочитан доставчик от нашите клиенти, на когото могат да разчитат, способен да проектира и предложи решения, съобразени с техните конкретни нужди. Да създадем дългосрочни партньорства. Да осигурим здравословна и безопасна работна среда чрез продукти, базирани на непрекъснато развитие и усъвършенстване.

Червен вентилатор на Ковент-Клима

Развитие

Опитът, натрупан с времето, ни позволява да работим успешно във всички области и приложения, където въздухът се използва за отопление, охлаждане, смесване, вентилация, сушене, транспортиране, сепариране, изгаряне и други.

Бял вентилатор на Ковент-Клима

Ковент-Клима днес

Днес произвеждаме промишлени вентилатори с размер и мощност в широк диапазон. Проучваме и проектираме специални вентилатори. Създаваме прототипи, които подлагаме на тестове и аеродинамични изпитания съгласно стандарт БДС EN ISO 5801:2018. Ремонтираме вентилатори от всички марки и изработваме резервни части по поръчка.

Син вентилатор на Ковент-Клима
снимка на история на ковент-климаснимка на история на ковент-климаснимка на история на ковент-климаклиматик от ковент-климаклиматик от ковент-климаклиматик от ковент-клима